Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers

Cleveland Cavaliers vs Portland Trail BlazersCleveland CavaliersPortland Trail Blazers

🏀 2023-12-01 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-12-01. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 18 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.294 procentuellt facit i vinst på de 17 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 1 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på -0.5 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -7.7 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 111.7 poäng i snitt för, 112.2 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 104.8 poäng i snitt för, 112.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2023-11-16 Portland Trail Blazers 95 – 109 Cleveland Cavaliers
2023-01-13 Portland Trail Blazers 113 – 119 Cleveland Cavaliers
2022-11-24 Cleveland Cavaliers 114 – 96 Portland Trail Blazers
2022-01-08 Portland Trail Blazers 101 – 114 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-12-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-12-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers match?