Cleveland Cavaliers vs New York Knicks

Cleveland Cavaliers vs New York KnicksCleveland CavaliersNew York Knicks

🏀 2024-03-04 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs New York Knicks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och New York Knicks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs New York Knicks som spelas i NBA den 2024-03-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs New York Knicks som spelas i NBA den 2024-03-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs New York Knicks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs New York Knicks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Cleveland Cavaliers vs New York Knicks Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Cleveland Cavaliers vs New York Knicks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-03-04. Hemmalaget kommer med 39 segrar på de 59 senaste matcherna som spelats, medan New York Knicks har ett 0.583 procentuellt facit i vinst på de 60 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 0 segrar på hemmaplan, medan New York Knicks har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 5 poäng, medan New York Knicks har en genomsnittlig poängskillnad på 3.7 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 114.6 poäng i snitt för, 109.6 poäng i snitt mot
  • New York Knicks: 113.6 poäng i snitt för, 109.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och New York Knicks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och New York Knicks:

Datum Resultat
2023-11-02 New York Knicks 89 – 95 Cleveland Cavaliers
2023-11-01 Cleveland Cavaliers 91 – 109 New York Knicks
2023-04-27 Cleveland Cavaliers 95 – 106 New York Knicks
2023-04-23 New York Knicks 102 – 93 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs New York Knicks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs New York Knicks match?