Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves

Cleveland Cavaliers vs Minnesota TimberwolvesCleveland CavaliersMinnesota Timberwolves

🏀 2024-03-09 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-03-09. Hemmalaget kommer med 40 segrar på de 62 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.694 procentuellt facit i vinst på de 62 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 0 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 4.5 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 6.8 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 114 poäng i snitt för, 109.5 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 113.3 poäng i snitt för, 106.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-01-15 Minnesota Timberwolves 110 – 102 Cleveland Cavaliers
2022-11-14 Cleveland Cavaliers 124 – 129 Minnesota Timberwolves
2022-03-01 Cleveland Cavaliers 122 – 127 Minnesota Timberwolves
2021-12-11 Minnesota Timberwolves 106 – 123 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Minnesota Timberwolves match?