Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles LakersCleveland CavaliersLos Angeles Lakers

🏀 2023-11-26 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2023-11-26. Hemmalaget kommer med 8 segrar på de 15 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Lakers har ett 0.563 procentuellt facit i vinst på de 16 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 1 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Lakers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på -1.8 poäng, medan Los Angeles Lakers har en genomsnittlig poängskillnad på 0.3 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 110.9 poäng i snitt för, 112.7 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Lakers: 112.4 poäng i snitt för, 112.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Los Angeles Lakers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Los Angeles Lakers:

Datum Resultat
2022-12-07 Cleveland Cavaliers 116 – 102 Los Angeles Lakers
2022-11-06 Los Angeles Lakers 100 – 114 Cleveland Cavaliers
2022-03-22 Cleveland Cavaliers 120 – 131 Los Angeles Lakers
2021-10-30 Los Angeles Lakers 113 – 101 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Los Angeles Lakers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers som spelas i NBA den 2023-11-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers som spelas i NBA den 2023-11-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Lakers match?