Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks

Cleveland Cavaliers vs Dallas MavericksCleveland CavaliersDallas Mavericks

🏀 2024-02-28 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Dallas Mavericks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2024-02-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2024-02-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-02-28. Hemmalaget kommer med 37 segrar på de 56 senaste matcherna som spelats, medan Dallas Mavericks har ett 0.579 procentuellt facit i vinst på de 57 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 0 segrar på hemmaplan, medan Dallas Mavericks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 5.2 poäng, medan Dallas Mavericks har en genomsnittlig poängskillnad på 1.2 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 114.4 poäng i snitt för, 109.2 poäng i snitt mot
  • Dallas Mavericks: 118.6 poäng i snitt för, 117.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Dallas Mavericks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Dallas Mavericks:

Datum Resultat
2023-12-28 Dallas Mavericks 110 – 113 Cleveland Cavaliers
2022-12-18 Cleveland Cavaliers – Dallas Mavericks
2022-12-15 Dallas Mavericks 90 – 105 Cleveland Cavaliers
2022-03-31 Cleveland Cavaliers 112 – 120 Dallas Mavericks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks match?