Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets

Cleveland Cavaliers vs Charlotte HornetsCleveland CavaliersCharlotte Hornets

🏀 2024-04-14 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Charlotte Hornets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2024-04-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2024-04-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets som spelas i NBA kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-04-14. Hemmalaget kommer med 48 segrar på de 81 senaste matcherna som spelats, medan Charlotte Hornets har ett 0.247 procentuellt facit i vinst på de 81 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 1 segrar på hemmaplan, medan Charlotte Hornets har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 2.6 poäng, medan Charlotte Hornets har en genomsnittlig poängskillnad på -10.5 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 112.7 poäng i snitt för, 110.1 poäng i snitt mot
  • Charlotte Hornets: 106.4 poäng i snitt för, 116.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Charlotte Hornets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Charlotte Hornets:

Datum Resultat
2024-03-28 Charlotte Hornets 118 – 111 Cleveland Cavaliers
2024-03-26 Cleveland Cavaliers 115 – 92 Charlotte Hornets
2023-04-09 Cleveland Cavaliers 95 – 106 Charlotte Hornets
2023-03-14 Charlotte Hornets 104 – 120 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets match?