Clermont vs Reims

Clermont vs ReimsClermontReims

⚽ 2024-04-28 – Ligue 1

 

Clermont vs Reims Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Clermont vs Reims Prognoser

Vår förutsägelse för Clermont vs Reims matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-04-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Clermont vs Reims Prognoser

Vår förutsägelse för Clermont vs Reims matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-04-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Clermont vs Reims?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Clermont vs Reims rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Clermont vs Reims Förhandstitt

Matchen mellan Clermont och Reims kommer att ske den 2024-04-28. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare P. Gastien och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Reims har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Clermont – Reims, har Clermont 1 segrar hemma, medan Reims har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Clermont: n/a
  • för Reims: n/a

Resultat Mellan Clermont och Reims

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Clermont och Reims:

Datum Resultat
2023-08-20 Reims 2 – 0 Clermont
2023-04-30 Clermont 1 – 0 Reims
2022-08-14 Reims 2 – 4 Clermont
2022-01-09 Clermont 0 – 0 Reims

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Clermont – Reims.

Vilka är dina kommentarer och tips för Clermont vs Reims?