Clermont vs Olympique Marseille

Clermont vs Olympique MarseilleClermontOlympique Marseille

⚽ 2024-03-02 – Ligue 1

 

Clermont vs Olympique Marseille Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Clermont vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Clermont vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-03-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Clermont vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Clermont vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-03-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Clermont vs Olympique Marseille?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Clermont vs Olympique Marseille rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Clermont vs Olympique Marseille Förhandstitt

Matchen mellan Clermont och Olympique Marseille kommer att ske den 2024-03-02. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare P. Gastien och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olympique Marseille har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Clermont – Olympique Marseille, har Clermont 0 segrar hemma, medan Olympique Marseille har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Clermont: n/a
  • för Olympique Marseille: n/a

Resultat Mellan Clermont och Olympique Marseille

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Clermont och Olympique Marseille:

Datum Resultat
2023-12-17 Olympique Marseille 2 – 1 Clermont
2023-02-11 Clermont 0 – 2 Olympique Marseille
2022-08-31 Olympique Marseille 1 – 0 Clermont
2022-02-20 Olympique Marseille 0 – 2 Clermont

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Clermont – Olympique Marseille.

Vilka är dina kommentarer och tips för Clermont vs Olympique Marseille?