Chicago Bulls vs Washington Wizards

Chicago Bulls vs Washington WizardsChicago BullsWashington Wizards

🏀 2024-03-26 – NBA

 

Chicago Bulls vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Chicago Bulls och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Chicago Bulls vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2024-03-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Chicago Bulls vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2024-03-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Chicago Bulls vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Chicago Bulls vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Chicago Bulls vs Washington Wizards Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Chicago Bulls vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-03-26. Hemmalaget kommer med 34 segrar på de 71 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.183 procentuellt facit i vinst på de 71 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Chicago Bulls med 3 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Chicago Bulls en genomsnittlig poängskillnad på -1.8 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -10 poäng:

  • Chicago Bulls: 112.1 poäng i snitt för, 113.9 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 113.7 poäng i snitt för, 123.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Chicago Bulls och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Chicago Bulls och Washington Wizards:

Datum Resultat
2024-03-17 Chicago Bulls 127 – 98 Washington Wizards
2023-07-15 Chicago Bulls 90 – 85 Washington Wizards
2023-02-26 Chicago Bulls 102 – 82 Washington Wizards
2023-01-12 Washington Wizards 100 – 97 Chicago Bulls

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Chicago Bulls vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Chicago Bulls vs Washington Wizards match?