Chicago Bulls vs Toronto Raptors

Chicago Bulls vs Toronto RaptorsChicago BullsToronto Raptors

🏀 2023-10-18 – NBA

 

Chicago Bulls vs Toronto Raptors Förhandstitt

Matchen Chicago Bulls vs Toronto Raptors som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-18. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 3 senaste matcherna som spelats, medan Toronto Raptors har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 2 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Chicago Bulls med 1 segrar på hemmaplan, medan Toronto Raptors har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Chicago Bulls en genomsnittlig poängskillnad på -2.7 poäng, medan Toronto Raptors har en genomsnittlig poängskillnad på 27 poäng:

  • Chicago Bulls: 112.3 poäng i snitt för, 115 poäng i snitt mot
  • Toronto Raptors: 123 poäng i snitt för, 96 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Chicago Bulls och Toronto Raptors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Chicago Bulls och Toronto Raptors:

Datum Resultat
2023-07-07 Toronto Raptors 74 – 83 Chicago Bulls
2023-04-13 Toronto Raptors 105 – 109 Chicago Bulls
2023-03-01 Toronto Raptors 104 – 98 Chicago Bulls
2022-11-08 Chicago Bulls 111 – 97 Toronto Raptors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Chicago Bulls vs Toronto Raptors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Chicago Bulls vs Toronto Raptors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Chicago Bulls och Toronto Raptors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Chicago Bulls vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2023-10-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Chicago Bulls vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2023-10-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Chicago Bulls vs Toronto Raptors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Chicago Bulls vs Toronto Raptors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Chicago Bulls vs Toronto Raptors match?