Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers

Chicago Bulls vs Portland Trail BlazersChicago BullsPortland Trail Blazers

🏀 2024-03-19 – NBA

 

Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Chicago Bulls och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-03-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-03-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-03-19. Hemmalaget kommer med 33 segrar på de 68 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.284 procentuellt facit i vinst på de 67 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Chicago Bulls med 2 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Chicago Bulls en genomsnittlig poängskillnad på -1.5 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -8.2 poäng:

  • Chicago Bulls: 112.1 poäng i snitt för, 113.6 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 107.7 poäng i snitt för, 115.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Chicago Bulls och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Chicago Bulls och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2024-01-29 Portland Trail Blazers 96 – 104 Chicago Bulls
2023-03-25 Portland Trail Blazers 96 – 124 Chicago Bulls
2023-02-05 Chicago Bulls 129 – 121 Portland Trail Blazers
2022-01-30 Chicago Bulls 130 – 116 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Chicago Bulls vs Portland Trail Blazers match?