Chicago Bulls vs Denver Nuggets

Chicago Bulls vs Denver NuggetsChicago BullsDenver Nuggets

🏀 2023-10-13 – NBA

 

Chicago Bulls vs Denver Nuggets Förhandstitt

Matchen Chicago Bulls vs Denver Nuggets som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-13. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Denver Nuggets har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Chicago Bulls med 2 segrar på hemmaplan, medan Denver Nuggets har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Chicago Bulls en genomsnittlig poängskillnad på -3 poäng, medan Denver Nuggets har en genomsnittlig poängskillnad på 8 poäng:

  • Chicago Bulls: 102 poäng i snitt för, 105 poäng i snitt mot
  • Denver Nuggets: 115 poäng i snitt för, 107 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Chicago Bulls och Denver Nuggets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Chicago Bulls och Denver Nuggets:

Datum Resultat
2023-03-09 Denver Nuggets 96 – 117 Chicago Bulls
2022-11-14 Chicago Bulls 103 – 126 Denver Nuggets
2022-10-08 Chicago Bulls 131 – 113 Denver Nuggets
2021-12-07 Chicago Bulls 109 – 97 Denver Nuggets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Chicago Bulls vs Denver Nuggets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Chicago Bulls vs Denver Nuggets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Chicago Bulls och Denver Nuggets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Chicago Bulls vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2023-10-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Chicago Bulls vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2023-10-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Chicago Bulls vs Denver Nuggets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Chicago Bulls vs Denver Nuggets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Chicago Bulls vs Denver Nuggets match?