Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers

Charlotte Hornets vs Los Angeles ClippersCharlotte HornetsLos Angeles Clippers

🏀 2022-12-06 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers Förhandstitt

Matchen Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2022-12-06. Hemmalaget kommer med 7 segrar på de 23 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.542 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Charlotte Hornets med 0 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Charlotte Hornets en genomsnittlig poängskillnad på -6 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på -1.8 poäng:

  • Charlotte Hornets: 109 poäng i snitt för, 115 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 106.7 poäng i snitt för, 108.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Charlotte Hornets och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Charlotte Hornets och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2022-01-30 Charlotte Hornets 90 – 115 Los Angeles Clippers
2021-11-08 Los Angeles Clippers 120 – 106 Charlotte Hornets
2021-05-14 Charlotte Hornets 90 – 113 Los Angeles Clippers
2021-03-21 Los Angeles Clippers 125 – 98 Charlotte Hornets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Charlotte Hornets och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2022-12-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2022-12-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Charlotte Hornets vs Los Angeles Clippers match?