Celta de Vigo vs Cadiz

Celta de Vigo vs CadizCelta de VigoCadiz

⚽ 2023-12-04 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Cadiz Förhandstitt

Matchen mellan Celta de Vigo och Cadiz kommer att ske den 2023-12-04. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Rafael Benítez och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Cadiz har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Celta de Vigo – Cadiz, har Celta de Vigo 1 segrar hemma, medan Cadiz har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Celta de Vigo: n/a
  • för Cadiz: n/a

Resultat Mellan Celta de Vigo och Cadiz

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Celta de Vigo och Cadiz:

Datum Resultat
2023-05-28 Cadiz 1 – 0 Celta de Vigo
2022-09-02 Celta de Vigo 3 – 0 Cadiz
2022-02-12 Cadiz 0 – 0 Celta de Vigo
2021-09-17 Celta de Vigo 1 – 2 Cadiz

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Celta de Vigo – Cadiz.

Celta de Vigo vs Cadiz Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Celta de Vigo vs Cadiz Prognoser

Vår förutsägelse för Celta de Vigo vs Cadiz matchen som spelas i La Liga den 2023-12-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Celta de Vigo vs Cadiz Prognoser

Vår förutsägelse för Celta de Vigo vs Cadiz matchen som spelas i La Liga den 2023-12-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Celta de Vigo vs Cadiz?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Celta de Vigo vs Cadiz rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Celta de Vigo vs Cadiz?