Burnley vs Brighton & Hove Albion

Burnley vs Brighton & Hove AlbionBurnleyBrighton & Hove Albion

⚽ 2024-04-13 – Premier League

 

Burnley vs Brighton & Hove Albion Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Burnley vs Brighton & Hove Albion Prognoser

Vår förutsägelse för Burnley vs Brighton & Hove Albion matchen som spelas i Premier League den 2024-04-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Burnley vs Brighton & Hove Albion Prognoser

Vår förutsägelse för Burnley vs Brighton & Hove Albion matchen som spelas i Premier League den 2024-04-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Burnley vs Brighton & Hove Albion?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Burnley vs Brighton & Hove Albion rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Burnley vs Brighton & Hove Albion Förhandstitt

Matchen mellan Burnley och Brighton & Hove Albion kommer att ske den 2024-04-13. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare V. Kompany och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Brighton & Hove Albion har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Burnley – Brighton & Hove Albion, har Burnley 0 segrar hemma, medan Brighton & Hove Albion har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Burnley: n/a
  • för Brighton & Hove Albion: n/a

Resultat Mellan Burnley och Brighton & Hove Albion

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Burnley och Brighton & Hove Albion:

Datum Resultat
2023-12-09 Brighton & Hove Albion 1 – 1 Burnley
2022-02-19 Brighton & Hove Albion 0 – 3 Burnley
2021-08-14 Burnley 1 – 2 Brighton & Hove Albion
2021-02-06 Burnley 1 – 1 Brighton & Hove Albion

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Burnley – Brighton & Hove Albion.

Vilka är dina kommentarer och tips för Burnley vs Brighton & Hove Albion?