Brighton & Hove Albion vs Manchester City

Brighton & Hove Albion vs Manchester CityBrighton & Hove AlbionManchester City

⚽ 2024-03-17 – Premier League

 

Brighton & Hove Albion vs Manchester City Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brighton & Hove Albion vs Manchester City Prognoser

Vår förutsägelse för Brighton & Hove Albion vs Manchester City matchen som spelas i Premier League den 2024-03-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brighton & Hove Albion vs Manchester City Prognoser

Vår förutsägelse för Brighton & Hove Albion vs Manchester City matchen som spelas i Premier League den 2024-03-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brighton & Hove Albion vs Manchester City?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brighton & Hove Albion vs Manchester City rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Brighton & Hove Albion vs Manchester City Förhandstitt

Matchen mellan Brighton & Hove Albion och Manchester City kommer att ske den 2024-03-17. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare R. De Zerbi och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Manchester City har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brighton & Hove Albion – Manchester City, har Brighton & Hove Albion 0 segrar hemma, medan Manchester City har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brighton & Hove Albion: n/a
  • för Manchester City: n/a

Resultat Mellan Brighton & Hove Albion och Manchester City

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brighton & Hove Albion och Manchester City:

Datum Resultat
2023-10-21 Manchester City 2 – 1 Brighton & Hove Albion
2023-05-24 Brighton & Hove Albion 1 – 1 Manchester City
2022-10-22 Manchester City 3 – 1 Brighton & Hove Albion
2022-04-20 Manchester City 3 – 0 Brighton & Hove Albion

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brighton & Hove Albion – Manchester City.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brighton & Hove Albion vs Manchester City?