Brest vs Olympique Marseille

Brest vs Olympique MarseilleBrestOlympique Marseille

⚽ 2024-02-18 – Ligue 1

 

Brest vs Olympique Marseille Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brest vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Brest vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-02-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brest vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Brest vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-02-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brest vs Olympique Marseille?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brest vs Olympique Marseille rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Brest vs Olympique Marseille Förhandstitt

Matchen mellan Brest och Olympique Marseille kommer att ske den 2024-02-18. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare E. Roy och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olympique Marseille har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brest – Olympique Marseille, har Brest 0 segrar hemma, medan Olympique Marseille har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brest: n/a
  • för Olympique Marseille: n/a

Resultat Mellan Brest och Olympique Marseille

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brest och Olympique Marseille:

Datum Resultat
2023-08-26 Olympique Marseille 2 – 0 Brest
2023-05-27 Olympique Marseille 1 – 2 Brest
2022-08-14 Brest 1 – 1 Olympique Marseille
2022-03-13 Brest 1 – 4 Olympique Marseille

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brest – Olympique Marseille.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brest vs Olympique Marseille?