Brest vs Clermont

Brest vs ClermontBrestClermont

⚽ 2023-12-03 – Ligue 1

 

Brest vs Clermont Förhandstitt

Matchen mellan Brest och Clermont kommer att ske den 2023-12-03. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare E. Roy och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Clermont har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brest – Clermont, har Brest 2 segrar hemma, medan Clermont har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brest: n/a
  • för Clermont: n/a

Resultat Mellan Brest och Clermont

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brest och Clermont:

Datum Resultat
2023-05-21 Brest 2 – 1 Clermont
2022-10-23 Clermont 1 – 3 Brest
2022-05-01 Brest 2 – 0 Clermont
2021-09-19 Clermont 1 – 1 Brest

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brest – Clermont.

Brest vs Clermont Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brest vs Clermont Prognoser

Vår förutsägelse för Brest vs Clermont matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-12-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brest vs Clermont Prognoser

Vår förutsägelse för Brest vs Clermont matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-12-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brest vs Clermont?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brest vs Clermont rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brest vs Clermont?