Brann vs Bodø / Glimt

Brann vs Bodø / GlimtBrannBodø / Glimt

⚽ 2023-11-26 – Eliteserien

 

Brann vs Bodø / Glimt Förhandstitt

Matchen mellan Brann och Bodø / Glimt kommer att ske den 2023-11-26. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare E. Horneland och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Bodø / Glimt har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brann – Bodø / Glimt, har Brann 0 segrar hemma, medan Bodø / Glimt har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brann: n/a
  • för Bodø / Glimt: A. Pellegrino(0.85 goals/match);

Resultat Mellan Brann och Bodø / Glimt

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brann och Bodø / Glimt:

Datum Resultat
2023-04-29 Bodø / Glimt 2 – 2 Brann
2021-12-05 Bodø / Glimt 2 – 2 Brann
2021-05-24 Brann 1 – 2 Bodø / Glimt
2020-09-20 Brann 1 – 3 Bodø / Glimt

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brann – Bodø / Glimt.

Brann vs Bodø / Glimt Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brann vs Bodø / Glimt Prognoser

Vår förutsägelse för Brann vs Bodø / Glimt matchen som spelas i Eliteserien den 2023-11-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brann vs Bodø / Glimt Prognoser

Vår förutsägelse för Brann vs Bodø / Glimt matchen som spelas i Eliteserien den 2023-11-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brann vs Bodø / Glimt?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brann vs Bodø / Glimt rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brann vs Bodø / Glimt?