Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves

Boston Celtics vs Minnesota TimberwolvesBoston CelticsMinnesota Timberwolves

🏀 2022-12-24 – NBA

 

Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2022-12-24. Hemmalaget kommer med 22 segrar på de 32 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 32 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Boston Celtics med 2 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Boston Celtics en genomsnittlig poängskillnad på 5.7 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på -0.6 poäng:

  • Boston Celtics: 118 poäng i snitt för, 112.3 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 114.9 poäng i snitt för, 115.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Boston Celtics och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Boston Celtics och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2022-03-27 Boston Celtics 134 – 112 Minnesota Timberwolves
2021-12-28 Minnesota Timberwolves 108 – 103 Boston Celtics
2021-05-15 Minnesota Timberwolves 108 – 124 Boston Celtics
2021-04-10 Boston Celtics 145 – 136 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Boston Celtics och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2022-12-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2022-12-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Boston Celtics vs Minnesota Timberwolves match?