Borussia Dortmund vs Atletico Madrid

Borussia Dortmund vs Atletico MadridBorussia DortmundAtletico Madrid

⚽ 2024-04-16 – UEFA Champions League

 

Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Borussia Dortmund vs Atletico Madrid matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Borussia Dortmund vs Atletico Madrid matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Borussia Dortmund vs Atletico Madrid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Borussia Dortmund vs Atletico Madrid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Förhandstitt

Matchen mellan Borussia Dortmund och Atletico Madrid kommer att ske den 2024-04-16. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare E. Terzić och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Atletico Madrid har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Borussia Dortmund – Atletico Madrid, har Borussia Dortmund 1 segrar hemma, medan Atletico Madrid har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Borussia Dortmund: n/a
  • för Atletico Madrid: n/a

Resultat Mellan Borussia Dortmund och Atletico Madrid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Borussia Dortmund och Atletico Madrid:

Datum Resultat
2024-04-10 Atletico Madrid 2 – 1 Borussia Dortmund
2018-11-06 Atletico Madrid 2 – 0 Borussia Dortmund
2018-10-24 Borussia Dortmund 4 – 0 Atletico Madrid
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Borussia Dortmund – Atletico Madrid.

Vilka är dina kommentarer och tips för Borussia Dortmund vs Atletico Madrid?