Betway

betwayBetway är ett av de mest respekterade spelbolagen i de skandinaviska länderna och grundades 2006. De täcker alla sorters marknader inom sport, casino, poker, bingo. Ett plus med denna operatör är att Betway nyligen valde att investera i E-sport, vilket är ett gott tecken på att de håller jämna steg med utvecklingen. Betway är licensierat och reglerat i Storbritannien (Gambling Commission) och Malta (av Malta Gaming Authority).

Hos nästan alla bookmakers hittar du specialspel: Betway går extra långt på denna marknad med vissa konstiga och ovanliga erbjudanden. Två av dem handlar om NASA: s bekräftelse av främmande liv på Mars och månen, med odds mellan 2,5 och 26, men om du väljer att ett rymdskepp landar på jorden år 2016 (det låter lite obehagligt), kan du få en kvot runt 1000/1.

Besök Betway Nu

På andra sidan av spelmarknaderna, håller sig Betway bra, och har på listan alla de vanliga alternativen, från Win-Draw-Win, till Handikappspel, Över / Under, målskyttar och mycket mer. Du kan få rätt bra odds hos Betway, så ur användarens synvinkel är detta definitivt en bra plats för sportspel.

Betway erbjuder en hel del bonusar och erbjudanden, så om du är en ny kund, kan du få 1000 Kr som ett gratisspel. Först gör du en insättning på 200 – 1000 Kr. Omsättningskravet för denna bonus kan bero på vilken typ av spel du väljer: för singelspel gäller odds på 1,75 eller mer; för tvåvägssatsningar och för systemspel gäller odds på 1,40 eller över.

Betway har behörighet i följande länder: Storbritannien, Malta, Spanien, Italien och Australien. Denna bookmaker erbjuder massor av sport, inklusive fotboll, e-sport, cykling, pool, rugby, och mycket annat. Med mer än 135 spelmarknader, kommer du att ha en massa val hos detta spelbolag.

För e-sportälskare – men inte enbart – är denna bookmaker den absolut bästa platsen, eftersom de har ett trevligt gränssnitt och menyer som är enkla att använda. Med stora och konkurrenskraftiga bonusar, plus mycket bra support för sina kunder och en mängd olika metoder för insättningar och uttag bör Betway vara på din spel-lista.