Bodø / Glimt vs Viking

Bodø / Glimt vs VikingBodø / GlimtViking

⚽ 2024-04-06 – Eliteserien

 

Bodø / Glimt vs Viking Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Bodø / Glimt vs Viking Prognoser

Vår förutsägelse för Bodø / Glimt vs Viking matchen som spelas i Eliteserien den 2024-04-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Bodø / Glimt vs Viking Prognoser

Vår förutsägelse för Bodø / Glimt vs Viking matchen som spelas i Eliteserien den 2024-04-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Bodø / Glimt vs Viking?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Bodø / Glimt vs Viking rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Bodø / Glimt vs Viking Förhandstitt

Matchen mellan Bodø / Glimt och Viking kommer att ske den 2024-04-06. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare K. Knutsen och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Viking har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Bodø / Glimt – Viking, har Bodø / Glimt 3 segrar hemma, medan Viking har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Bodø / Glimt: n/a
  • för Viking: n/a

Resultat Mellan Bodø / Glimt och Viking

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Bodø / Glimt och Viking:

Datum Resultat
2023-08-06 Viking 3 – 2 Bodø / Glimt
2023-05-29 Bodø / Glimt 5 – 1 Viking
2023-03-18 Bodø / Glimt 5 – 3 Viking
2022-11-06 Bodø / Glimt 5 – 4 Viking

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Bodø / Glimt – Viking.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bodø / Glimt vs Viking?