Bochum vs Fortuna Dusseldorf

Bochum vs Fortuna DusseldorfBochumFortuna Dusseldorf

⚽ 2024-05-23 – Bundesliga

 

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Prognoser

Vår förutsägelse för Bochum vs Fortuna Dusseldorf matchen som spelas i Bundesliga den 2024-05-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Prognoser

Vår förutsägelse för Bochum vs Fortuna Dusseldorf matchen som spelas i Bundesliga den 2024-05-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Bochum vs Fortuna Dusseldorf?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Bochum vs Fortuna Dusseldorf rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Förhandstitt

Matchen mellan Bochum och Fortuna Dusseldorf kommer att ske den 2024-05-23. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 18:30 GMT. Laget leds av tränare H. Butscher och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Fortuna Dusseldorf har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Bochum – Fortuna Dusseldorf, har Bochum 1 segrar hemma, medan Fortuna Dusseldorf har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Bochum: n/a
  • för Fortuna Dusseldorf: n/a

Resultat Mellan Bochum och Fortuna Dusseldorf

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Bochum och Fortuna Dusseldorf:

Datum Resultat
2021-03-22 Fortuna Dusseldorf 0 – 3 Bochum
2020-11-30 Bochum 5 – 0 Fortuna Dusseldorf
2018-04-06 Fortuna Dusseldorf 1 – 2 Bochum
2017-10-30 Bochum 0 – 0 Fortuna Dusseldorf

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Bochum – Fortuna Dusseldorf.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bochum vs Fortuna Dusseldorf?