Bayern Munich vs Borussia Dortmund

Bayern Munich vs Borussia DortmundBayern MunichBorussia Dortmund

⚽ 2024-03-30 – Bundesliga

 

Bayern Munich vs Borussia Dortmund Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Bayern Munich vs Borussia Dortmund Prognoser

Vår förutsägelse för Bayern Munich vs Borussia Dortmund matchen som spelas i Bundesliga den 2024-03-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Bayern Munich vs Borussia Dortmund Prognoser

Vår förutsägelse för Bayern Munich vs Borussia Dortmund matchen som spelas i Bundesliga den 2024-03-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Bayern Munich vs Borussia Dortmund?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Bayern Munich vs Borussia Dortmund rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Bayern Munich vs Borussia Dortmund Förhandstitt

Matchen mellan Bayern Munich och Borussia Dortmund kommer att ske den 2024-03-30. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare T. Tuchel och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Borussia Dortmund har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Bayern Munich – Borussia Dortmund, har Bayern Munich 2 segrar hemma, medan Borussia Dortmund har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Bayern Munich: H. Kane(1.19 goals/match);
  • för Borussia Dortmund: n/a

Resultat Mellan Bayern Munich och Borussia Dortmund

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Bayern Munich och Borussia Dortmund:

Datum Resultat
2023-11-04 Borussia Dortmund 0 – 4 Bayern Munich
2023-04-01 Bayern Munich 4 – 2 Borussia Dortmund
2022-10-08 Borussia Dortmund 2 – 2 Bayern Munich
2022-04-23 Bayern Munich 3 – 1 Borussia Dortmund

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Bayern Munich – Borussia Dortmund.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bayern Munich vs Borussia Dortmund?