Barcelona vs Napoli

Barcelona vs NapoliBarcelonaNapoli

⚽ 2024-03-12 – UEFA Champions League

 

Barcelona vs Napoli Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Barcelona vs Napoli Prognoser

Vår förutsägelse för Barcelona vs Napoli matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-03-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Barcelona vs Napoli Prognoser

Vår förutsägelse för Barcelona vs Napoli matchen som spelas i UEFA Champions League den 2024-03-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Barcelona vs Napoli?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Barcelona vs Napoli rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Barcelona vs Napoli Förhandstitt

Matchen mellan Barcelona och Napoli kommer att ske den 2024-03-12. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Xavi och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Napoli har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Barcelona – Napoli, har Barcelona 1 segrar hemma, medan Napoli har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Barcelona: n/a
  • för Napoli: n/a

Resultat Mellan Barcelona och Napoli

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Barcelona och Napoli:

Datum Resultat
2024-02-21 Napoli 1 – 1 Barcelona
2022-02-24 Napoli 2 – 4 Barcelona
2022-02-17 Barcelona 1 – 1 Napoli
2020-08-08 Barcelona 3 – 1 Napoli

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Barcelona – Napoli.

Vilka är dina kommentarer och tips för Barcelona vs Napoli?