Barcelona vs Maccabi Tel Aviv

Barcelona vs Maccabi Tel AvivBarcelonaMaccabi Tel Aviv

🏀 2024-04-04 – Euroleague

 

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Barcelona och Maccabi Tel Aviv och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Barcelona vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Barcelona vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Barcelona vs Maccabi Tel Aviv?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Barcelona vs Maccabi Tel Aviv, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Barcelona vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:30 GMT tid den 2024-04-04. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 27 senaste matcherna som spelats, medan Maccabi Tel Aviv har ett 0.842 procentuellt facit i vinst på de 19 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Barcelona med 1 segrar på hemmaplan, medan Maccabi Tel Aviv har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Barcelona en genomsnittlig poängskillnad på 7.5 poäng, medan Maccabi Tel Aviv har en genomsnittlig poängskillnad på 12.1 poäng:

  • Barcelona: 87.9 poäng i snitt för, 80.4 poäng i snitt mot
  • Maccabi Tel Aviv: 91.0 poäng i snitt för, 78.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Barcelona och Maccabi Tel Aviv

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Barcelona och Maccabi Tel Aviv:

Datum Resultat
2023-11-23 Maccabi Tel Aviv 90 – 92 Barcelona
2023-01-31 Barcelona 83 – 78 Maccabi Tel Aviv
2022-11-10 Maccabi Tel Aviv 79 – 86 Barcelona
2022-04-07 Barcelona 80 – 104 Maccabi Tel Aviv

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Barcelona vs Maccabi Tel Aviv matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Barcelona vs Maccabi Tel Aviv match?