Augsburg vs Heidenheim

Augsburg vs HeidenheimAugsburgHeidenheim

⚽ 2024-03-09 – Bundesliga

 

Augsburg vs Heidenheim Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Augsburg vs Heidenheim Prognoser

Vår förutsägelse för Augsburg vs Heidenheim matchen som spelas i Bundesliga den 2024-03-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Augsburg vs Heidenheim Prognoser

Vår förutsägelse för Augsburg vs Heidenheim matchen som spelas i Bundesliga den 2024-03-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Augsburg vs Heidenheim?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Augsburg vs Heidenheim rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Augsburg vs Heidenheim Förhandstitt

Matchen mellan Augsburg och Heidenheim kommer att ske den 2024-03-09. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 14:30 GMT. Laget leds av tränare J. Thorup och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Heidenheim har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Augsburg – Heidenheim, har Augsburg 0 segrar hemma, medan Heidenheim har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Augsburg: n/a
  • för Heidenheim: n/a

Resultat Mellan Augsburg och Heidenheim

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Augsburg och Heidenheim:

Datum Resultat
2023-10-22 Heidenheim 2 – 5 Augsburg
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Augsburg – Heidenheim.

Vilka är dina kommentarer och tips för Augsburg vs Heidenheim?