Atletico Madrid vs Sevilla

Atletico Madrid vs SevillaAtletico MadridSevilla

⚽ 2023-12-23 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Sevilla Förhandstitt

Matchen mellan Atletico Madrid och Sevilla kommer att ske den 2023-12-23. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 15:15 GMT. Laget leds av tränare D. Simeone och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sevilla har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Atletico Madrid – Sevilla, har Atletico Madrid 1 segrar hemma, medan Sevilla har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Atletico Madrid: n/a
  • för Sevilla: n/a

Resultat Mellan Atletico Madrid och Sevilla

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Atletico Madrid och Sevilla:

Datum Resultat
2023-03-04 Atletico Madrid 6 – 1 Sevilla
2022-10-01 Sevilla 0 – 2 Atletico Madrid
2022-05-15 Atletico Madrid 1 – 1 Sevilla
2021-12-18 Sevilla 2 – 1 Atletico Madrid

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Atletico Madrid – Sevilla.

Atletico Madrid vs Sevilla Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Atletico Madrid vs Sevilla Prognoser

Vår förutsägelse för Atletico Madrid vs Sevilla matchen som spelas i La Liga den 2023-12-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Atletico Madrid vs Sevilla Prognoser

Vår förutsägelse för Atletico Madrid vs Sevilla matchen som spelas i La Liga den 2023-12-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Atletico Madrid vs Sevilla?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Atletico Madrid vs Sevilla rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Atletico Madrid vs Sevilla?