Atletico Madrid vs Almeria

Atletico Madrid vs AlmeriaAtletico MadridAlmeria

⚽ 2023-12-10 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Almeria Förhandstitt

Matchen mellan Atletico Madrid och Almeria kommer att ske den 2023-12-10. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare D. Simeone och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Almeria har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Atletico Madrid – Almeria, har Atletico Madrid 2 segrar hemma, medan Almeria har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Atletico Madrid: n/a
  • för Almeria: n/a

Resultat Mellan Atletico Madrid och Almeria

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Atletico Madrid och Almeria:

Datum Resultat
2023-04-16 Atletico Madrid 2 – 1 Almeria
2023-01-15 Almeria 1 – 1 Atletico Madrid
2015-02-21 Atletico Madrid 3 – 0 Almeria
2014-09-24 Almeria 0 – 1 Atletico Madrid

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Atletico Madrid – Almeria.

Atletico Madrid vs Almeria Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Atletico Madrid vs Almeria Prognoser

Vår förutsägelse för Atletico Madrid vs Almeria matchen som spelas i La Liga den 2023-12-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Atletico Madrid vs Almeria Prognoser

Vår förutsägelse för Atletico Madrid vs Almeria matchen som spelas i La Liga den 2023-12-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Atletico Madrid vs Almeria?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Atletico Madrid vs Almeria rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Atletico Madrid vs Almeria?