Arsenal vs Newcastle United

Arsenal vs Newcastle UnitedArsenalNewcastle United

⚽ 2024-02-24 – Premier League

 

Arsenal vs Newcastle United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Arsenal vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Newcastle United matchen som spelas i Premier League den 2024-02-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Arsenal vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Newcastle United matchen som spelas i Premier League den 2024-02-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Arsenal vs Newcastle United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Arsenal vs Newcastle United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Arsenal vs Newcastle United Förhandstitt

Matchen mellan Arsenal och Newcastle United kommer att ske den 2024-02-24. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Mikel Arteta och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Newcastle United har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Arsenal – Newcastle United, har Arsenal 0 segrar hemma, medan Newcastle United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Arsenal: n/a
  • för Newcastle United: n/a

Resultat Mellan Arsenal och Newcastle United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Arsenal och Newcastle United:

Datum Resultat
2023-11-04 Newcastle United 1 – 0 Arsenal
2023-05-07 Newcastle United 0 – 2 Arsenal
2023-01-03 Arsenal 0 – 0 Newcastle United
2022-05-16 Newcastle United 2 – 0 Arsenal

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Arsenal – Newcastle United.

Vilka är dina kommentarer och tips för Arsenal vs Newcastle United?