Aranas vs Skanela

Aranas vs SkanelaAranasSkanela

🤾 2024-04-09 – Handbollsligan

 

Aranas vs Skanela Bettingtips

Vi kan snabbt titta på H2H-resultaten för matchen Aranas vs Skanela och beräkna sannolikheten för matchvinnaren för denna handbollsmatch.

Aranas vs Skanela Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Aranas - Skanela, som spelas i Handbollsligan den 2024-04-09. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Aranas vs Skanela Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Aranas - Skanela, som spelas i Handbollsligan den 2024-04-09. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Innan du satsar på matchvinnaren rekommenderar vi att du granskar mer detaljerad statistik. Det är bäst att kolla statistiken själv med data från HandballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Vilken bookmaker ska du använda för att spela på Aranas vs Skanela?

Nedan finns några rekommenderade webbplatser som låter dig placera spel på matchvinnare på Aranas vs Skanela, samt andra spelmarknader som över/under, udda/jämnt, vinnare i halvtid och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Dessa operatörer är rekommenderade baserat på branscherfarenhet och användarrecensioner. Dessa bookmakers erbjuder också bonusar för nya kunder, vilket är bra för spel på fotboll, handboll och andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Aranas vs Skanela Förhandstitt

Handbollsligan matchen Aranas vs Skanela inleds klockan 16:00 GMT den 2024-04-09. Lag Aranas har 4 vinster på de 20 senaste matcherna, medan bortalaget har vunnit 0 matcher på de 0 senaste matcherna.

Aranas har ett snitt på 34.4 poäng för per match, och 38.4 poäng i snitt mot. Skanela å andra sidan kommer med ett poängsnitt på poäng per match och poäng i snitt mot.

  • Aranas: 20 spelade matcher med 4 segrar, 16 förluster, 6 oavgjorda matcher i nationella ligan
  • Skanela: 0 spelade matcher med 0 segrar, 0 förluster, oavgjorda matcher i nationella ligan

Resultat Mellan Aranas och Skanela

De 4 senaste handbollsmötena mellan Aranas och Skanela i head to head har gett följande resultat:

Datum Resultat
2024-04-05 Aranas 29 – 31 Skanela
2024-04-01 Skanela 32 – 23 Aranas
n/a n/a
n/a n/a

H2H-data för Aranas vs Skanela presenteras bättre på HandballStats247, där diverse andra spel- och ligaresultat erbjuds.

Vilka är dina kommentarer och tips för Aranas vs Skanela?