Almeria vs Deportivo Alavés

Almeria vs Deportivo AlavésAlmeriaDeportivo Alavés

⚽ 2024-01-26 – La Liga

 

Almeria vs Deportivo Alavés Förhandstitt

Matchen mellan Almeria och Deportivo Alavés kommer att ske den 2024-01-26. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Gaizka Garitano och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Deportivo Alavés har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Almeria – Deportivo Alavés, har Almeria 1 segrar hemma, medan Deportivo Alavés har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Almeria: n/a
  • för Deportivo Alavés: n/a

Resultat Mellan Almeria och Deportivo Alavés

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Almeria och Deportivo Alavés:

Datum Resultat
2023-11-05 Deportivo Alavés 1 – 0 Almeria
2021-01-16 Almeria 5 – 0 Deportivo Alavés
2016-02-21 Deportivo Alavés 1 – 1 Almeria
2015-09-20 Almeria 0 – 2 Deportivo Alavés

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Almeria – Deportivo Alavés.

Almeria vs Deportivo Alavés Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Almeria vs Deportivo Alavés Prognoser

Vår förutsägelse för Almeria vs Deportivo Alavés matchen som spelas i La Liga den 2024-01-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Almeria vs Deportivo Alavés Prognoser

Vår förutsägelse för Almeria vs Deportivo Alavés matchen som spelas i La Liga den 2024-01-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Almeria vs Deportivo Alavés?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Almeria vs Deportivo Alavés rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Almeria vs Deportivo Alavés?