Alba Berlin vs Virtus Bologna

Alba Berlin vs Virtus BolognaAlba BerlinVirtus Bologna

🏀 2024-01-05 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Virtus Bologna Förhandstitt

Matchen Alba Berlin vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-01-05. Hemmalaget kommer med 8 segrar på de 11 senaste matcherna som spelats, medan Virtus Bologna har ett 0.714 procentuellt facit i vinst på de 14 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Alba Berlin med 0 segrar på hemmaplan, medan Virtus Bologna har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Alba Berlin en genomsnittlig poängskillnad på 9.6 poäng, medan Virtus Bologna har en genomsnittlig poängskillnad på 10.8 poäng:

  • Alba Berlin: 94.0 poäng i snitt för, 84.4 poäng i snitt mot
  • Virtus Bologna: 87.7 poäng i snitt för, 76.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Alba Berlin och Virtus Bologna

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Alba Berlin och Virtus Bologna:

Datum Resultat
2023-10-18 Virtus Bologna 87 – 76 Alba Berlin
2023-09-17 Alba Berlin 76 – 90 Virtus Bologna
2023-03-09 Alba Berlin 74 – 96 Virtus Bologna
2022-12-14 Virtus Bologna 85 – 76 Alba Berlin

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Alba Berlin vs Virtus Bologna matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Alba Berlin vs Virtus Bologna Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Alba Berlin och Virtus Bologna och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Alba Berlin vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Alba Berlin vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2024-01-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Alba Berlin vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Alba Berlin vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2024-01-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Alba Berlin vs Virtus Bologna?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Alba Berlin vs Virtus Bologna, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Alba Berlin vs Virtus Bologna match?