Alba Berlin vs Partizan

Alba Berlin vs PartizanAlba BerlinPartizan

🏀 2024-04-04 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Partizan Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Alba Berlin och Partizan och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Alba Berlin vs Partizan Prognoser

Vår prognos för matchen Alba Berlin vs Partizan som spelas i Euroleague den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Alba Berlin vs Partizan Prognoser

Vår prognos för matchen Alba Berlin vs Partizan som spelas i Euroleague den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Alba Berlin vs Partizan?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Alba Berlin vs Partizan, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Alba Berlin vs Partizan Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Alba Berlin vs Partizan som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:30 GMT tid den 2024-04-04. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 23 senaste matcherna som spelats, medan Partizan har ett procentuellt facit i vinst på de senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Alba Berlin med 1 segrar på hemmaplan, medan Partizan har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Alba Berlin en genomsnittlig poängskillnad på 10.0 poäng, medan Partizan har en genomsnittlig poängskillnad på poäng:

  • Alba Berlin: 92.0 poäng i snitt för, 82.0 poäng i snitt mot
  • Partizan: poäng i snitt för, poäng i snitt mot

Resultat Mellan Alba Berlin och Partizan

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Alba Berlin och Partizan:

Datum Resultat
2023-11-17 Partizan 89 – 74 Alba Berlin
2023-03-02 Partizan 88 – 74 Alba Berlin
2022-10-07 Alba Berlin 100 – 84 Partizan
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Alba Berlin vs Partizan matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Alba Berlin vs Partizan match?