Zalgiris Kaunas vs Real Madrid

Zalgiris Kaunas vs Real MadridZalgiris KaunasReal Madrid

🏀 2022-12-15 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid Förhandstitt

Matchen Zalgiris Kaunas vs Real Madrid som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2022-12-15. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 12 senaste matcherna som spelats, medan Real Madrid har ett 0.818 procentuellt facit i vinst på de 11 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Zalgiris Kaunas med 1 segrar på hemmaplan, medan Real Madrid har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Zalgiris Kaunas en genomsnittlig poängskillnad på 16.9 poäng, medan Real Madrid har en genomsnittlig poängskillnad på 12.6 poäng:

  • Zalgiris Kaunas: 88.3 poäng i snitt för, 71.4 poäng i snitt mot
  • Real Madrid: 88.1 poäng i snitt för, 75.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Zalgiris Kaunas och Real Madrid

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Zalgiris Kaunas och Real Madrid:

Datum Resultat
2022-02-24 Zalgiris Kaunas 68 – 47 Real Madrid
2021-11-12 Real Madrid 95 – 82 Zalgiris Kaunas
2021-02-25 Real Madrid 70 – 58 Zalgiris Kaunas
2020-11-06 Zalgiris Kaunas 90 – 93 Real Madrid

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Zalgiris Kaunas vs Real Madrid matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Zalgiris Kaunas och Real Madrid och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Real Madrid som spelas i Euroleague den 2022-12-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Real Madrid som spelas i Euroleague den 2022-12-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Zalgiris Kaunas vs Real Madrid?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Zalgiris Kaunas vs Real Madrid, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Zalgiris Kaunas vs Real Madrid match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,