Uppsala vs Jamtland

Uppsala vs JamtlandUppsalaJamtland

🏀 2023-01-19 – Basketligan

 

Uppsala vs Jamtland Förhandstitt

Matchen Uppsala vs Jamtland som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 18:04 GMT tid den 2023-01-19. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Jamtland har ett 0.688 procentuellt facit i vinst på de 32 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Uppsala med 0 segrar på hemmaplan, medan Jamtland har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Uppsala en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Jamtland har en genomsnittlig poängskillnad på 9.8 poäng:

  • Uppsala: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Jamtland: 86.0 poäng i snitt för, 76.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Uppsala och Jamtland

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Uppsala och Jamtland:

Datum Resultat
2022-12-02 Uppsala 83 – 89 Jamtland
2022-11-17 Jamtland 89 – 57 Uppsala
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Uppsala vs Jamtland matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Uppsala vs Jamtland Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Uppsala och Jamtland och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Uppsala vs Jamtland Prognoser

Vår prognos för matchen Uppsala vs Jamtland som spelas i Basketligan den 2023-01-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Uppsala vs Jamtland Prognoser

Vår prognos för matchen Uppsala vs Jamtland som spelas i Basketligan den 2023-01-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Uppsala vs Jamtland?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Uppsala vs Jamtland, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Uppsala vs Jamtland match?

Publicerad i Basketligan Taggar: ,