Union Berlin vs Werder Bremen

Union Berlin vs Werder BremenUnion BerlinWerder Bremen

⚽ 2023-05-27 – Bundesliga

 

Union Berlin vs Werder Bremen Förhandstitt

Matchen mellan Union Berlin och Werder Bremen kommer att ske den 2023-05-27. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 13:30 GMT. Laget leds av tränare U. Fischer och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Werder Bremen har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Union Berlin – Werder Bremen, har Union Berlin 1 segrar hemma, medan Werder Bremen har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Union Berlin: n/a
  • för Werder Bremen: n/a

Resultat Mellan Union Berlin och Werder Bremen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Union Berlin och Werder Bremen:

Datum Resultat
2023-01-25 Werder Bremen 1 – 2 Union Berlin
2021-04-24 Union Berlin 3 – 1 Werder Bremen
2021-01-02 Werder Bremen 0 – 2 Union Berlin
2020-02-08 Werder Bremen 0 – 2 Union Berlin

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Union Berlin – Werder Bremen.

Union Berlin vs Werder Bremen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Union Berlin vs Werder Bremen Prognoser

Vår förutsägelse för Union Berlin vs Werder Bremen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-05-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Union Berlin vs Werder Bremen Prognoser

Vår förutsägelse för Union Berlin vs Werder Bremen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-05-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Union Berlin vs Werder Bremen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Union Berlin vs Werder Bremen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Union Berlin vs Werder Bremen?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,