Umea vs KFUM Kalmar

Umea vs KFUM KalmarUmeaKFUM Kalmar

🏀 2023-03-07 – Basketligan

 

Umea vs KFUM Kalmar Förhandstitt

Matchen Umea vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 18:04 GMT tid den 2023-03-07. Hemmalaget kommer med 15 segrar på de 26 senaste matcherna som spelats, medan KFUM Kalmar har ett 0.148 procentuellt facit i vinst på de 27 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Umea med 1 segrar på hemmaplan, medan KFUM Kalmar har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Umea en genomsnittlig poängskillnad på 4.6 poäng, medan KFUM Kalmar har en genomsnittlig poängskillnad på -17.3 poäng:

  • Umea: 88.3 poäng i snitt för, 83.7 poäng i snitt mot
  • KFUM Kalmar: 71.8 poäng i snitt för, 89.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Umea och KFUM Kalmar

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Umea och KFUM Kalmar:

Datum Resultat
2022-12-02 KFUM Kalmar 76 – 91 Umea
2022-11-18 Umea 105 – 67 KFUM Kalmar
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Umea vs KFUM Kalmar matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Umea vs KFUM Kalmar Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Umea och KFUM Kalmar och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Umea vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Umea vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan den 2023-03-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Umea vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Umea vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan den 2023-03-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Umea vs KFUM Kalmar?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Umea vs KFUM Kalmar, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Umea vs KFUM Kalmar match?

Publicerad i Basketligan Taggar: ,