Trelleborg vs Sloga Uppsala

Trelleborg vs Sloga UppsalaTrelleborgSloga Uppsala

🏀 2023-01-07 – Superettan

 

Trelleborg vs Sloga Uppsala Förhandstitt

Matchen Trelleborg vs Sloga Uppsala som spelas i Superettan kommer att starta klockan 14:00 GMT tid den 2023-01-07. Hemmalaget kommer med 12 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Sloga Uppsala har ett procentuellt facit i vinst på de senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Trelleborg med 0 segrar på hemmaplan, medan Sloga Uppsala har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Trelleborg en genomsnittlig poängskillnad på 2.1 poäng, medan Sloga Uppsala har en genomsnittlig poängskillnad på poäng:

  • Trelleborg: 86.0 poäng i snitt för, 83.9 poäng i snitt mot
  • Sloga Uppsala: poäng i snitt för, poäng i snitt mot

Resultat Mellan Trelleborg och Sloga Uppsala

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Trelleborg och Sloga Uppsala:

Datum Resultat
2022-10-01 Sloga Uppsala 76 – 114 Trelleborg
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Trelleborg vs Sloga Uppsala matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Trelleborg vs Sloga Uppsala Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Trelleborg och Sloga Uppsala och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Trelleborg vs Sloga Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen Trelleborg vs Sloga Uppsala som spelas i Superettan den 2023-01-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Trelleborg vs Sloga Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen Trelleborg vs Sloga Uppsala som spelas i Superettan den 2023-01-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Trelleborg vs Sloga Uppsala?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Trelleborg vs Sloga Uppsala, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Trelleborg vs Sloga Uppsala match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,