Trelleborg vs Helsingborg

Trelleborg vs HelsingborgTrelleborgHelsingborg

🏀 2023-03-15 – Superettan

 

Trelleborg vs Helsingborg Förhandstitt

Matchen Trelleborg vs Helsingborg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2023-03-15. Hemmalaget kommer med 7 segrar på de 9 senaste matcherna som spelats, medan Helsingborg har ett 0.773 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Trelleborg med 0 segrar på hemmaplan, medan Helsingborg har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Trelleborg en genomsnittlig poängskillnad på 18.1 poäng, medan Helsingborg har en genomsnittlig poängskillnad på 10.3 poäng:

  • Trelleborg: 98.7 poäng i snitt för, 80.6 poäng i snitt mot
  • Helsingborg: 86.7 poäng i snitt för, 76.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Trelleborg och Helsingborg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Trelleborg och Helsingborg:

Datum Resultat
2022-01-22 Trelleborg 79 – 87 Helsingborg
2021-11-06 Helsingborg 66 – 68 Trelleborg
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Trelleborg vs Helsingborg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Trelleborg vs Helsingborg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Trelleborg och Helsingborg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Trelleborg vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Trelleborg vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-03-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Trelleborg vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Trelleborg vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-03-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Trelleborg vs Helsingborg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Trelleborg vs Helsingborg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Trelleborg vs Helsingborg match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,