Tävla i vinnande spel

Spela, vinn, och ta del av ännu fler vinster i form av bonusar och VIP-resor till Ethiad! Delta i vår oddstävling på Betsafe och klättra på en megastor ledartavla för att vinna ett av 100 fantastiska priser! Duellera med några av de bästa spelarna genom att vinna på fler spel än dem! Har du vad som krävs för att vinna stort? Med otroliga priser att vinna som exempelvis VIP-biljetter till matcherna på Etihad, enorma bonusar, cash drops och coola prylar, så kommer tävlingen att bli tuff.

Det är väldigt enkelt att delta. Allt du behöver göra är att placera dig på vår ledartavla:

tavla-i-vinnande-spel– Klicka på ”DELTA NU”

– Spela och vinn

– För varje spel som du vinner, så får du poäng till ledartavlan. Ju fler spel som du vinner, desto fler poäng får du! Placera dig på ledartavlan för att vinna några av våra fantastiska priser.

 

Besök Redbet Nu

Du måste anmäla dig till kampanjen för att vara berättigad till att vinna. Endast kunder från Sverige och Norge är berättigade för detta erbjudande. Poäng i tävlingen räknas i euro. Endast vinster på spelkuponger med odds till 1,20 eller högre kommer att räknas i kampanjen. Kampanjen gäller för alla spel (inklusive spel via mobilen). Spel med funktionen Cash-In räknas inte mot ledartavlan i denna kampanj. De 4 bästa spelarna på ledartavlan blir dem med det högsta antalet sammanlagda poäng efter att kampanjperioden har avslutats. De dagliga uppdateringarna av ledartavlan baseras på de vinnande spel som har avgjorts mellan kl. 00:01 och kl. 23:59 CET den/de föregående dagen/dagarna. Om det är 2 spelare som får samma antal poäng på ledartavlan, så vinner spelaren med det högsta antalet vinnande spel. Om det är 2 spelare som får samma antal vinnande spel, så blir vinnaren spelaren som har det högsta oddset på ett vinnande spel under perioden.

Publicerad i Erbjudanden