San Antonio Spurs vs Houston Rockets

San Antonio Spurs vs Houston RocketsSan Antonio SpursHouston Rockets

🏀 2023-03-05 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Förhandstitt

Matchen San Antonio Spurs vs Houston Rockets som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-03-05. Hemmalaget kommer med 16 segrar på de 63 senaste matcherna som spelats, medan Houston Rockets har ett 0.21 procentuellt facit i vinst på de 62 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi San Antonio Spurs med 1 segrar på hemmaplan, medan Houston Rockets har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har San Antonio Spurs en genomsnittlig poängskillnad på -9.9 poäng, medan Houston Rockets har en genomsnittlig poängskillnad på -9 poäng:

  • San Antonio Spurs: 112.1 poäng i snitt för, 122 poäng i snitt mot
  • Houston Rockets: 109.5 poäng i snitt för, 118.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan San Antonio Spurs och Houston Rockets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan San Antonio Spurs och Houston Rockets:

Datum Resultat
2022-12-20 Houston Rockets 105 – 124 San Antonio Spurs
2022-12-09 San Antonio Spurs 118 – 109 Houston Rockets
2022-10-03 Houston Rockets 134 – 96 San Antonio Spurs
2022-07-11 San Antonio Spurs 84 – 97 Houston Rockets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för San Antonio Spurs vs Houston Rockets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan San Antonio Spurs och Houston Rockets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2023-03-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2023-03-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på San Antonio Spurs vs Houston Rockets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen San Antonio Spurs vs Houston Rockets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för San Antonio Spurs vs Houston Rockets match?

Publicerad i NBA Taggar: ,