RIG Mark vs Helsingborg

RIG Mark vs HelsingborgRIG MarkHelsingborg

🏀 2023-02-18 – Superettan

 

RIG Mark vs Helsingborg Förhandstitt

Matchen RIG Mark vs Helsingborg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 16:00 GMT tid den 2023-02-18. Hemmalaget kommer med 6 segrar på de 13 senaste matcherna som spelats, medan Helsingborg har ett 0.737 procentuellt facit i vinst på de 19 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi RIG Mark med 0 segrar på hemmaplan, medan Helsingborg har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har RIG Mark en genomsnittlig poängskillnad på -1.7 poäng, medan Helsingborg har en genomsnittlig poängskillnad på 8.0 poäng:

  • RIG Mark: 74.9 poäng i snitt för, 76.6 poäng i snitt mot
  • Helsingborg: 86.3 poäng i snitt för, 78.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan RIG Mark och Helsingborg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan RIG Mark och Helsingborg:

Datum Resultat
2022-10-08 Helsingborg 88 – 80 RIG Mark
2022-03-05 Helsingborg 74 – 77 RIG Mark
2021-11-13 RIG Mark 73 – 94 Helsingborg
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för RIG Mark vs Helsingborg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

RIG Mark vs Helsingborg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan RIG Mark och Helsingborg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

RIG Mark vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen RIG Mark vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-02-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

RIG Mark vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen RIG Mark vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-02-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på RIG Mark vs Helsingborg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen RIG Mark vs Helsingborg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för RIG Mark vs Helsingborg match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,