Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder

Orlando Magic vs Oklahoma City ThunderOrlando MagicOklahoma City Thunder

🏀 2023-01-05 – NBA

 

Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder Förhandstitt

Matchen Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-01-05. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 37 senaste matcherna som spelats, medan Oklahoma City Thunder har ett 0.417 procentuellt facit i vinst på de 36 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Orlando Magic med 1 segrar på hemmaplan, medan Oklahoma City Thunder har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Orlando Magic en genomsnittlig poängskillnad på -4.1 poäng, medan Oklahoma City Thunder har en genomsnittlig poängskillnad på -1.6 poäng:

  • Orlando Magic: 109.8 poäng i snitt för, 113.9 poäng i snitt mot
  • Oklahoma City Thunder: 115.2 poäng i snitt för, 116.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Orlando Magic och Oklahoma City Thunder

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Orlando Magic och Oklahoma City Thunder:

Datum Resultat
2022-11-02 Oklahoma City Thunder 116 – 108 Orlando Magic
2022-07-12 Oklahoma City Thunder 84 – 81 Orlando Magic
2022-03-24 Oklahoma City Thunder 118 – 102 Orlando Magic
2022-03-20 Orlando Magic 90 – 85 Oklahoma City Thunder

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Orlando Magic och Oklahoma City Thunder och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-01-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-01-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder match?

Publicerad i NBA Taggar: ,