Ockelbo vs Helsingborg

Ockelbo vs HelsingborgOckelboHelsingborg

🏀 2022-12-10 – Superettan

 

Ockelbo vs Helsingborg Förhandstitt

Matchen Ockelbo vs Helsingborg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 15:00 GMT tid den 2022-12-10. Hemmalaget kommer med 6 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Helsingborg har ett 0.455 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Ockelbo med 0 segrar på hemmaplan, medan Helsingborg har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Ockelbo en genomsnittlig poängskillnad på -5.8 poäng, medan Helsingborg har en genomsnittlig poängskillnad på -0.2 poäng:

  • Ockelbo: 76.9 poäng i snitt för, 82.7 poäng i snitt mot
  • Helsingborg: 81.1 poäng i snitt för, 81.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Ockelbo och Helsingborg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Ockelbo och Helsingborg:

Datum Resultat
2022-03-12 Helsingborg 77 – 62 Ockelbo
2021-12-18 Ockelbo 78 – 81 Helsingborg
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Ockelbo vs Helsingborg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Ockelbo vs Helsingborg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Ockelbo och Helsingborg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Ockelbo vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Ockelbo vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2022-12-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Ockelbo vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Ockelbo vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2022-12-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Ockelbo vs Helsingborg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Ockelbo vs Helsingborg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ockelbo vs Helsingborg match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,