Ny Målbonus

Redbet har nyligen lanserat en ny fotbollsbonus som redan är mycket uppskattad av våra kunder! Målbonusen går ut på att erbjuda 5€ bonus per mål i utvalda matcher som vi bedömmer är av mest intresse för våra kunder! Varje vecka erbjuder vi två till fem stormatcher där ett av oss utvalt lag per match aktiverar målbonusen. För att kunna ta del av målbonusen behöver kunden lägga ett singelspel före matchstart på en målbonusmatch, med minst 25€ i insats på valfri marknad med minsta odds av 1.50 och uppåt.

ny-malbonus

  • Exempel på en målbonus match: Real Madrid – Barcelona: 3-2
  • Det markerade laget i målbonus matchen är Real Madrid som har gjort tre mål.
  • Med 5€ målbonus per mål betalas en total målbonus ut på 15€ (3mål*5€)

 

Målet med bonusen är att ge kunden extra värde på spännande stormatcher genom hela fotbollssäsongen. Aktuella målbonusmatcher som erbjuds är primärt från de största europeiska fotbollsligorna och cuperna som har maximalt intresse. Vi kommer även erbjuda målbonusmatcher för lokala marknader som exempelvis Allsvenskan för den svenska marknaden.

Besök Redbet Nu

Över/under spel på mål är en av de mest populära spelmarknaderna som målbonusen är en variant av. Målbonusen ger ett ökat incitament att spela på underhållande matcher som har ett stort medialt fokus på populära lag och spelare.

Hela 30€ betalades ut i förra veckans målbonusmatcher då de tre erbjudna matcherna genererade fem mål för målbonuslagen:

  • Sverige – Holland = 5€!
  • Manchester United – Manchester City = 5€!
  • Nice – Marseille = 15€!

För alla er som är snabba med matematiken så förstår ni att det bara gjordes fem mål (5mål*5€ = 25€), men vi betalade ut hela 30€! Anledningen är att vi hade ett extra erbjudande för Manchester dyrbyt att om Zlatan Ibrahimovic gjorde minst ett mål så betalade vi ut 5€ extra som lades till det totala målbonusbeloppet för matchen. Ibland erbjuder vi extra belöningar om utvalda spelare gör mål för att generera ännu mer intresse och värde. Kunderna kan spela på flera målbonusmatcher per vecka, så länge ett singelspel på var och en av målbonusmatcherna har lagts före matchstart, med en minimum insats av 25€ på valfri marknad som har odds 1.50 och uppåt.

Publicerad i Erbjudanden