New Orleans Pelicans vs New York Knicks

New Orleans Pelicans vs New York KnicksNew Orleans PelicansNew York Knicks

🏀 2023-04-08 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs New York Knicks Förhandstitt

Matchen New Orleans Pelicans vs New York Knicks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-04-08. Hemmalaget kommer med 41 segrar på de 80 senaste matcherna som spelats, medan New York Knicks har ett 0.588 procentuellt facit i vinst på de 80 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 0 segrar på hemmaplan, medan New York Knicks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 1.9 poäng, medan New York Knicks har en genomsnittlig poängskillnad på 3.1 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 114.5 poäng i snitt för, 112.6 poäng i snitt mot
  • New York Knicks: 115.9 poäng i snitt för, 112.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och New York Knicks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och New York Knicks:

Datum Resultat
2023-02-26 New York Knicks 128 – 106 New Orleans Pelicans
2022-01-21 New York Knicks 91 – 102 New Orleans Pelicans
2021-10-31 New Orleans Pelicans 117 – 123 New York Knicks
2021-04-18 New York Knicks 122 – 112 New Orleans Pelicans

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs New York Knicks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New Orleans Pelicans vs New York Knicks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och New York Knicks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs New York Knicks som spelas i NBA den 2023-04-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs New York Knicks som spelas i NBA den 2023-04-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs New York Knicks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs New York Knicks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs New York Knicks match?

Publicerad i NBA Taggar: ,