Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers

Memphis Grizzlies vs Cleveland CavaliersMemphis GrizzliesCleveland Cavaliers

🏀 2023-01-19 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt

Matchen Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-01-19. Hemmalaget kommer med 30 segrar på de 43 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.622 procentuellt facit i vinst på de 45 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 1 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på 6 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 4.6 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 117.6 poäng i snitt för, 111.6 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 111.5 poäng i snitt för, 106.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2022-01-05 Cleveland Cavaliers 106 – 110 Memphis Grizzlies
2021-10-21 Memphis Grizzlies 132 – 121 Cleveland Cavaliers
2021-01-12 Cleveland Cavaliers 91 – 101 Memphis Grizzlies
2021-01-08 Memphis Grizzlies 90 – 94 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2023-01-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2023-01-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers match?

Publicerad i NBA Taggar: ,