Manchester City vs RB Leipzig

Manchester City vs RB LeipzigManchester CityRB Leipzig

⚽ 2023-03-14 – UEFA Champions League

 

Manchester City vs RB Leipzig Förhandstitt

Matchen mellan Manchester City och RB Leipzig kommer att ske den 2023-03-14. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Pep Guardiola och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan RB Leipzig har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Manchester City – RB Leipzig, har Manchester City 1 segrar hemma, medan RB Leipzig har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Manchester City: E. Haaland(1 goals/match);
  • för RB Leipzig: n/a

Resultat Mellan Manchester City och RB Leipzig

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Manchester City och RB Leipzig:

Datum Resultat
2023-02-22 RB Leipzig 1 – 1 Manchester City
2021-12-07 RB Leipzig 2 – 1 Manchester City
2021-09-15 Manchester City 6 – 3 RB Leipzig
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Manchester City – RB Leipzig.

Manchester City vs RB Leipzig Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Manchester City vs RB Leipzig Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester City vs RB Leipzig matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-03-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Manchester City vs RB Leipzig Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester City vs RB Leipzig matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-03-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Manchester City vs RB Leipzig?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Manchester City vs RB Leipzig rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Manchester City vs RB Leipzig?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,